TREND! Uw eigen sieradenatelier!

Sieraden maken is voor veel creatievelingen een erg leuke bezigheid. Daarnaast zijn gepersonaliseerde sieraden helemaal te gek, want ze zijn uniek. Hoe origineel is het om iemand een persoonlijk cadeau te geven: een stoere metalen armband voor een man/jongen of een lief hangertje voor een dame/meid? Slagstempels zijn hier het perfecte gereedschap voor! In Amerika zijn deze metaalstempels al een trend en ook bij stempels.nl (wij zijn een van de weinige aanbieders hiervan in Nederland) loopt de verkoop van deze metaalstempels erg goed! Kortom, word ook uw eigen juwelier!

Wist u dat u slechts met enkele voorwerpen al de meest originele sieraden kunt ontwerpen? Wat u nodig hebt om uw eigen ‘sieradenatelier’ in te richten zijn slagstempels, een slaghamer, een stalen vlaktas en markeerstiften.

Aan de slag met slagstempels
Wanneer u de juiste spullen in huis hebt voor uw eigen sieradenatelier, kunt u aan de slag.

stempels slagstempelsHier hebben we gekozen voor het maken van een aluminium hangertje met natuurelementen.

 

 

 

20160714_105446Sla de slaghamer met flinke kracht recht op de slagstempel.

 

 

 

stempels zelf maken sieradenKleur de afdrukken in met een markeerstift voor een geinig effect.

 

 

 

20160714_110456Even schoonvegen met een (licht vochtig) doekje…

 

 

 

En voilà, uw hangertje is klaar om gedragen te worden!

stempels hangertje zelf sieraden maken

 

 

 

 

 

 

Legio mogelijkheden
Variatie is er zeker. Zo kunt u ook stoere armbanden (zie dit filmpje), unieke oorbellen en schattige hangertjes creëren! Maar ook decoraties zijn mogelijk, zoals gepersonaliseerde boekenleggers, versieringen om de bloempot een gave look te geven of strakke sleutelhangers. Bovendien zijn slagstempels niet alleen geschikt om afdrukken in metalen te plaatsen, maar denk ook aan materialen als leer, goud, zilver, hout, koper, tin, messing, aluminium, nikkel, kunststof en karton!
Op de website van ImpressArt ziet u meerdere filmpjes met instructies!

We wensen u
veel plezier als hobbyjuwelier!