Trodat Printy en Professional stempels

trodatnewjpg
Trodat stempels bestellen voor de beste prijs. Eenvoudige bestelafloop, met logo, zonder logo, ronde stempel, vierkante stempel, rechthoekige stempel, eenvoudige zelfopmaakmodule en de mogelijkheid uw wensen per post op te sturen.

Ons assortiment stempels van Trodat

De Trodat Printy lijn

De Trodat Printy is een zelfinktende stempel van kunststof. In de behuizing zit een stempelkussen waar de tekstplaat tegenaan rust. Wanneer u de Trodat Printy naar beneden drukt, dan gaat de tekstplaat in een tuimelende beweging naar beneden en maakt een stempelafdruk op uw document. Zodra u de stempel loslaat keert het weer in zijn rustpositie terug.

De Trodat Professional lijn

De Trodat Professional lijn is een doorontwikkeling van het al oude metalen tuimelstempel. Deze Trodat stempels hebben een metalen geraamte en zijn daardoor zeer stevig. De degelijke constructie van deze stempel zorgt voor een zeer goede afdrukkwaliteit.

De Trodat Professional lijn datumstempels

De Trodat Professional lijn zijn ook verkrijgbaar als datumstempels. Deze datumstempels zijn alle voorzien van een datumband met 12 jaren. Het stempelkussen van een datumstempel is standaard zwart, maar kan ook geleverd worden in een andere kleur. Deze Trodat datumstempels hebben een metalen geraamte en zijn daardoor zeer stevig. De degelijke constructie maakt deze stempels ideaal voor het datumwerk. Deze datumstempels hebben een zeer goede afdrukkwaliteit.