Hoe maak je stempels op textiel?

In onderstaande filmpje (in het Frans) kunt u zien hoe u eenvoudig stempels kunt maken op kleding:

In principe kunt u alle soorten handstempels gebruiken om op textiel te kunnen stempelen. Het is alleen belangrijk dat u de juiste inkt heeft die geschikt is voor textiel. Bijvoorbeeld onze stempelkussens van Crafter of losse flesjes kledinginkt van Noris.

Wij hebben ook leuke setjes van Aladine in diverse thema’s, inclusief een stempelkussen voor textiel:

05305w05306w05256w05254w

05251w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>